Så er den nye sommermenu klar.
Masser af frisk fisk, kaviar, møre bøffer og kalvelever
Skaldyr og fisk er altid på menuen. I den nye sommermenu er det blandt andet Dorade (Eller Guldbrasen), der serveres helt grillstegt, med pesto, sommergrønt og små nye kartofler. Der er også skindstegt kulmule med porrer og squash i fløde.
Blandt forretterne kan nævnes hummersuppe med store rejer. Denne ret er ny på menuen. Herudover er det blinis med rogn. Her kan der vælges mellem ørredrogn og ægte kaviar. Ceviche er en forret fra Peru, der består af råmarineret torsk med blandt andet chili og avocado.
Blandt kødretterne kan nævnes lammeskank, der som tidligere serveres med sorte bønner, ajvar, feta og hvidløgsyoghurt. De møre bøffer er fra Rio Lucia i Uruguay, der er kendt for deres fritgående kvæg og velsmagende kød. De findes i to udgaver. En med rødvinssauce og en peberbøf med Madagascarpeber.
Tilbage på menukortet er også den meget populære kalvelever, som der – inspireret fra Balkanlandene – serveres med ajvar og feta.
Vi udvider fra denne weekend åbningstiden til fire aftener om ugen og samtidigt udvides antallet af gæster, der kan reservere bord fra 36 til 48 pr. aften.
Ligesom de sidste to år, har vi ikke kunne skaffe nok kvalificeret personale. Derfor er det fortsat ikke muligt at holde åbent hver dag.
Fremover bliver åbningstiderne torsdag til søndag fra kl. 18.00 til kl. 21.30. Mange dage er allerede bestilt, så husk bordbestilling i rigtig god tid.
Sommerens menu findes her.
Bestil bord her.
Og god sommer til jer alle.