Så er den nye sensommermenu klar.
Frisk fisk, kaviar, møre bøffer, kalvelever og braiseret oksespidsbryst
Skaldyr og fisk er altid på menuen. I den nye sensommermenu er det blandt andet Dorade (Eller Guldbrasen), der serveres helt grillstegt, med pesto, sommergrønt og råstegte kartofler. Der er også skindstegt kulmule med sommergrønt i hvidvinssauce.
Blandt forretterne kan nævnes store rejer i skal. Herudover er det blinis med rogn. Her kan der vælges mellem ørredrogn og ægte kaviar. Ny på menukortet er Ceviche af torsk.
Blandt kødretterne kan nævnes lammeskank, der som tidligere serveres med sorte bønner, ajvar, feta og hvidløgsyoghurt. De møre bøffer er fra Rio Lucia i Uruguay, der er kendt for deres fritgående kvæg og velsmagende kød. De findes i to udgaver. En med rødvinssauce og en peberbøf med Madagascarpeber.
Vi har stadigt den meget populære kalvelever, som der – inspireret fra Balkanlandene – serveres med ajvar og feta. Ny på kortet er braiseret oksespidsbryst
Der er også kommet en helt ny vegetarret. Det er rødbedebøf med sommergrønt og persillesalsa
Fremover bliver åbningstiderne torsdag til søndag fra kl. 18.00 til kl. 21.30. Mange dage er allerede bestilt, så husk bordbestilling i rigtig god tid.
Sommerens menu findes her.
Bestil bord her.
Og god sommer til jer alle.