Højsæsonen er slut for i år, men restauranten fortsætter med at holde åbent vinteren igennem (Bortset fra januar måned, hvor vi holder ferie)
Åbningstiderne vil fortsat være torsdag fredag og lørdag aften. Torsdag med vores meget populærere ‘Nysted torsdage’ og fredag og lørdag med vores store a la carte menukort.
På det nye menukort er der flere nyheder. Vi starter igen med 3 ganske små retter. Denne gang er det andelevermousse på rugbrødschips, røget laks og hellefisk med rygeostcreme og Vol-au-vent med forskellige svampe.
Som forretter fortsætter vi med blinis (Små russiske pandekager). Til blinis kan man vælge mellem ørredrogn eller stør kaviar i forskellige størrelser. Blinis anrettes som et fællesfad til bordet, i den størrelse man ønsker, og man kommer selv rogn, dressing og hakkede rødløg på de små pandekager.
Nu på kortet som forret er hummersuppe. Den serveres med grillede rejer og persilleolie. Vi har tidligere haft hummersuppe på kortet, og mange har ønsket at få den tilbage.
Det er tid for tomater, så en anden ny og vegetarisk forret er tomatcarpaccio.
Som hovedretter fortsætter vi med Dorade fra vores grill. Skindstegt kulmule, de møre Angus bøffer fra Uruguay, lammeskank, kalvelever og som vegetarret ostegratinerede svampe
Som dessert er Panna Cotta tilbage. Denne gang med blåbærcoulis.
Her uden for sæsonen, hvor vi forhåbentligt ikke får så travlt, har vi fået vores 7 retters populære menu tilbage fredage og lørdage. Prisen for alle 7 retter inkl. 4 glas vin – valgt af restauranten – er 750,- kr. per person.