Fra den 20. februar åbner restauranten om aftenen hver torsdag, fredag og lørdag, og fra den 1. marts åbnes der også til frokost hver lørdag og søndag. Senere på foråret udvides åbningstiden, og her forventes det, at restauranten vil holde åbent alle dage både frokost og aften.
Starter med mindre menu

Lammeskank med feta og ajvar
I det tidlige forår starter restauranten op med en mindre menu. Menuen bliver løbende udvidet efterhånden, som der kommer flere folk til Lolland Falster.
Ud over de faste retter kommer ‘Ugens menu’, som er en varierende hovedret til 180,- kr.
Slut med Nysted torsdage
I år bliver der ingen Nysted torsdage, som ellers var utroligt populære de tidligere år. Vi har i stedet valgt hver aften, at have ugens menu som et billigere tilbud i alle ugens åbningsdage. Ugens menu koster 180,- kr., og der er rigeligt til at blive mæt!
Klassisk dansk frokost
Frokosterne fredag og lørdag bliver for det meste med klassisk dansk smørrebrød. Vi får igen vores meget populære langtidsmodnede sild og smørstegte ferske rødspættefileter. Herudover er der enkelte tapasretter og selvfølgelig dessert.
Husk, at børn i alle andre er velkomne i restauranten til vores frokoståbning.

Restaurant Det Gamle Pakhus
Velkommen til en ny sæson i restaurant Det Gamle Pakhus