Forretter
Grillede store rejer i skal
Aioli, citron
Surdejsbolle
95,- kr.
Blinis med rogn
Rødløg, dild, creme fraiche
95,- kr.
Hjemmevarmrøget laks
Dip & dild
Surdejsbolle
110,- kr.
Grillede grønne asparges
Serranoskinke, parmesan
Surdejsbolle
Vegetar version uden skinke
95,- kr.
Vinbjergsnegle
Serveres i sneglehus, hvidløg
Surdejsbolle
90,- kr.
Svampe i hvidløg
Fløde, persille og surdejsbolle
90,- kr.
Hovedretter
Hel smørstegt rødspætte
Ærter, persille, citron
Serveres med små, nye kartofler og smørsauce
220,- kr.
Grillet laks
Sauteret grønt
Serveres med små, nye kartofler og fiskesauce
190,- kr.
Dorade
Hel Guldbras fra grillen
Sauteret grønt og skaldyr
Serveres med små, nye kartofler
Fiskesauce eller pesto
210,- kr.
Peberbøf
Bagte løg, ristede svampe
Råstegte kartofler
Madagascarpebersauce
210,- kr.
Grillbøf
Bagte løg, ristede svampe
Råstegte kartofler
Rødvinssauce
210,- kr.
Braiseret lammeskank
Sorte bønner, ajvar, feta, dip
Råstegte kartofler
190,- kr.
Kalvelever
Ristede svampe, ajvar
Råstegte kartofler
180,- kr.
Ostegratinerede svampe
Råstegte kartofler, bagte løg
Kan fås som vegansk ret
170,- kr.
Desserter
3 oste
Oliven
Surdejsbolle og knækbrød
110,- kr.
Chokolademousse
Flødeskum og frugt
90,- kr.
Panna Cotta
Sæsonens frugt og mynte
80,- kr.
Isanretning
Chokolade & vanilje – Frugt
95,- kr