Aflyst indtil videre. Vi har nogle store udfordringer med vores nye Fagor Advance Plus ovn, som vi købte for få måneder siden for knap 70.000 kr. Den har så mange fejl, at vi flere gange har måtte smide alt mad ud der var i den, fordi den giver … [Læs videre...] om Take away fra Det Gamle Pakhus
Så bliver det “Lette lørdag” igen.
Til de lette lørdage er der to forretter, en hovedret og to desserter. Hovedretten koster 110,- kr.
Lørdagens menu:
Forretter
Brød med aioli
18,- kr. (pp)
Hummersuppe
Med cognac og fløde
85,- kr.
Ørredrogn på blinis
Med rødløg og creme fraiche
85,- kr.
Hovedret:
29. februar:
Oksespidsbryst
Med råstegte kartofler, grøntsager og sovs.
110,- kr.
Dessert:
3 slags oste
Med oliven
79,- kr.
Æbletærte
Med creme fraiche
55,- kr.
Fra marts 2020 bliver lette lørdag til lette torsdag.
Bordbestilling anbefales.