10. december bliver restaurant Det Gamle Pakhus sidste åbningsdag i denne vinter. Vi åbner igen i begyndelsen af marts 2024.
Program for weekenden
Torsdag den 7. december:
Indbagt mørbrad
Svinemørbrad med hakket kalv/flæsk og champignon indbagt i butterdej
Salat, hasselbagte kartofler, yoghurt
135,- kr.
Den indbagte mørbrad var næsten fast inventar ved vennemiddage og familiefester i 1980’erne og 90’erne – og der er heldigvis stadig mange fans.
Der kan tilkøbes en forret og en dessert, hvis man har lyst.
Aften fredag den 8. og lørdag den 9. december:
Vælg mellem vores store a la carte kort, der blandt andet indeholder blåfinnet tun, vinbjerg snegle og kastanjer.
Dagens fisk er grillet hel Dorade
Dagens vildt er fritlevende dansk vildsvin
Prøv eventuelt vores store seks retters smagsmenu til kun 650,- kr. inkl. vinmenu med 4 glas spændende vine
Frokost lørdag den 9. og søndag den 10. december
Klassisk dansk frokost krydret med franske retter.
Vi har valgt ikke at servere julefrokost i år, da der de sidste par år har været meget lidt interesse, og vi også ser på bestillingerne, at der ofte ønskes noget andet end traditionel julefrokost.
(Vi har gæster til julefrokost, men kun større selskaber, og vi tager ikke flere større selskaber ind i år)
Den klassiske frokost kan ses her.
Tak for i år
Vi vil gerne benytte lejligheden til at takke vores mange gæster og vores personale for et rigtigt godt år. Tak for de utrolig mange fine anmeldelser på Tripadvisor (Man kan nå det endnu! Tryk her). Og tak til de mange dygtige medarbejdere, vi har fået i løbet af året.
Der kommer til at ske meget nyt næste år. Vi er næsten færdige med at ombygge Brdr. Engelbredts gamle systue (Startet i 1920) til kombineret musiksted, sekslabslokale, mødelokale og galleri. Vi kommer til at vise det hele frem i marts engang.
Det betyder også, at vi fremover kan flytte scenen fra Det Gamle Pakhus til Systuen, og dermed få plads til flere i restauranten. I år kunne vi max. have 72 gæster i restauranten. Fra 2024 forventer vi at kunne sætte dette antal op til 96 gæster samtidigt. Da vi har haft udsolgt rigtigt meget i højsæsonen i sommer, betyder det, at vi fremover vil kunne have mellem 18 og 24 gæster mere pr. aften. Det bliver rigtig godt.
Vi er ved at få lagt nyt tag på midterbygningen ud mod Adelgade, og når det er færdigt, er vi næsten færdige med renoveringen af den store ejendom. Vores gamle selskabslokale ‘Himlen’ i det store røde hus i gården bliver i løbet af vinteren omdannet til lydstudie. Herfra vil der også fremover blive mulighed for mobile lydoptagelser.
God jul, godt nytår og god vinter
God jul, godt nytår og rigtig god vinter. Vi holder lukket frem til begyndelsen af marts, og tager selv på sommerferie på Tenerife lige som sidste år.
Vi glæder os til at se jer alle sammen i 2024
Mange hilsner til jer alle fra
Marianne og Ole
(Og Anders, Hannah, Sara, Magnus og resten af personalet)