Fredag den 5. og lørdag den 6. februar 2021:
Forret:
Dampet skærising
Røget laks og fiskesovs
Hovedret:
Kalveculotte
Råstegte kartofler, bagte rodfrugter og rødvinssovs
Eller
Rødfiskefilet
Små kartofler, dampede porrer, ærter og flødesovs
Dessert:
Gateau Marcel
Chokoladekage
eller
3 slags Ost
Fredag den 12. og lørdag den 13. februar 2021:
Forret:
Frisk stenbiderrogn
Kartoffelrøsti og creme fraiche
Hovedret:
Vildsvinekølle
Skovvildsvin, bagte rodfrugter, svampe og vildtsovs
Eller
Boeuf Bourguignon
Langtidsstegt oksekød
Rødvin, perleløg og svampe
Kartoffelmos
Dessert:
Æblekage
Makron og flødeskum
eller
3 slags Ost
Vegetarret
Vi har også altid mulighed for at lave en vegetarret som hovedret.
Forret: 55,- kr
Hovedret: 125,- kr.
Dessert: 55,- kr.
Alle tre retter: 200,- kr.
Efter ny lovgivning pr. 1. januar 2021, skal vi opkræve 4,- kr. pr. papirbærepose. Hvis I selv har noget med til at bære maden i, så opkræver vi selvfølgeligt ikke de 4,- kr. pr. bærepose.