Bestil på 56 18 02 00
Fredag den 5. og lørdag den 6. marts 2021
Forret:
Havtaskekæber
På jordskokkepure, persillesmør og surdejsbolle
Hovedret:
Krondyr
Langtidsstegt krondyrbov, tranebær, svampe, små kartofler og vildtsovs
eller
Hel skrubbe
Små kartofler, ærter og smørsovs
eller
Ostegratinerede svampe
Små kartofler og bagt peberfrugt
Dessert:
Æbletærte
med creme fraiche
eller
3 slags Ost
Fredag den 12. og lørdag den 13. marts 2021
Forret:
Blinis med stenbiderrogn
Creme fraiche og løg
Hovedret:
Lammebov
Gratinerede kartofler og jordskokker
sovs
eller
Kalveculotte
Gratinerede kartofler og jordskokker
rødvinssovs
eller
Ostegratinerede svampe
Gratinerede kartofler og jordskokker
Bagt peberfrugt
Dessert:
Gateau Marcel
Chokoladekage med frisk frugt
eller
3 slags Ost
Forret: 55,- kr
Hovedret: 135,- kr.
Dessert: 55,- kr.
Alle tre retter: 200,- kr.
Efter ny lovgivning pr. 1. januar 2021, skal vi opkræve 4,- kr. pr. papirbærepose. Hvis I selv har noget med til at bære maden i, så opkræver vi selvfølgeligt ikke de 4,- kr. pr. bærepose.
PÅSKE
Det Gamle Pakhus holder åbent fra onsdag til søndag i påskeugen for take-away.