Så er vi endelig klar med menu for maj måned.
Hel grillet fisk
Guldbrasen (Eller Doraden, som den bliver kaldt i Sydeuropa) er tilbage på kortet. Fisken er på ca. 400 gram, og serveres med tang, blåmuslinger, hjertemuslinger og grønmusling.
Kulmulen, der er meget populær, fortsætter som en af vore fiskeretter.
Vi havde håbet at kunne servere hel rødspætte nu, men vi synes stadig de er for tynde og vandede.
En ny fiskeforret er fiskeroulade, der består af hvid fisk rullet i røget laks og serveret med hvidvinssauce.
Friske muslinger
Både som forret og som hovedretter har vi friske muslinger på kortet. Som forret er de blot dampet i hvidvin. Som hovedret serveres de som Moules Frites i egen muslingesuppe med urter og fløde, og selvfølgeligt med Pommes frites.
Møre bøffer fra Uruguay
Vi fortsætter med vores populære udskæring af oksestriplon, fra det fritgående kvæg fra Uruguay, der for tiden leverer noget af det mest møre og velsmagende oksekød. Udover denne udskæring, kommer der fra den 1. maj også Rib-eye bøffer fra den samme besætning.
Og dansk kalvelever
Hver uge skærer vi en hel kalvelever op, og der er kalvelever til både frokost og aften
Til frokost serveret på rugbrød med blandt andet bløde løg, og om aftenen med ristede svampe, forårsløg, ajvar og feta.
Og der er meget mere, blandt andet lam og vegetarret. Se vores fulde menu herunder.
Velbekomme og husk bordbestilling
Klik herunder for at de den fulde menu