Så er den nye sensommermenu klar.
Frisk fisk, kaviar, møre bøffer, kalvelever og roer

Skaldyr og fisk er altid på menuen. I den nye sensommermenu er det blandt andet Dorade (Eller Guldbrasen), der serveres helt grillstegt, med pesto, sommergrønt og små nye kartofler. Der er også skindstegt kulmule med porrer og squash i fløde og smørstegt hel rødspætte med blandt andet ærter og tyttebær.

Blandt forretterne kan nævnes hummersuppe med store rejer. Denne ret er ny på menuen. Herudover er det blinis med rogn. Her kan der vælges mellem ørredrogn og ægte kaviar. Ny på menukortet er lynstegt rå tunfisk.
Blandt kødretterne kan nævnes lammeskank, der som tidligere serveres med sorte bønner, ajvar, feta og hvidløgsyoghurt. De møre bøffer er fra Rio Lucia i Uruguay, der er kendt for deres fritgående kvæg og velsmagende kød. De findes i to udgaver. En med rødvinssauce og en peberbøf med Madagascarpeber.

Vi har stadigt den meget populære kalvelever, som der – inspireret fra Balkanlandene – serveres med ajvar og feta.
Der er også kommet flere nye vegetarretter, blandt andet hasselbagt kålroe.
Vi har fået mere personale, så vi har allerede udvidet antallet af gæster, der kan reservere bord fra 48 til 60 pr. aften.
Fremover bliver åbningstiderne torsdag til søndag fra kl. 18.00 til kl. 21.30. Mange dage er allerede bestilt, så husk bordbestilling i rigtig god tid.
Sommerens menu findes her.
Bestil bord her.
Og god sommer til jer alle.