Fredag den 24. november og lørdag den 25. november
Fredag den 1. december og lørdag den 2. december
Fredag den 8. december og lørdag den 9. december
Minimum 8 personer og kun ved forudbestilling senest 3 dage før.
Alle retter serveres i fade og skåle ved bordene – ingen buffet.
Friskbagt rugbrød, surdejsbrød, kiks, smør og fedt
Gammeldagsmodnede marinerede sild
Kapers, løg, dild
Gammeldagsmodnede kryddersild
Kapers, løg, dild
Karrysild m/æble og timian
Æg, kapers, løg, dild
Hjemme varmrøget laks
Røgeostcreme
Smørstegt frisk rødspættefilet
Citron, remoulade, persille
Æg, rejer, rogn
Citron, mayonnaise, purløg
Helstegt mørbrad
af gris med ristede svampe
Grillet kalvelever
med bløde løg og surt
Krondyr leverpostej
med ristede svampe og bacon
Ribbensteg
med rødkål og surt
Rødkålssalat
Blodpølse
Æblekompot, sirup
Sylte
med sennep og rødbeder
Pølser
med rødløg og grønt
3 oste
oliven og kompot
Ris a´ la mande
med kirsebærsovs
385,- kr. pp
Minimum 8 personer
Bestil enten på vores web site, eller ring til 56180200 (Tryk 4), hvis I ønsker at bestille pr. telefon